Aktiebolagets verksamhet ska var att bedriva restaurang och catering jämte därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 014 | 17 354 | 16 225 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 083 | 3 615 | 3 717 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 468 | 3 020 | 2 562 |
Årets resultat (tkr) | 2 206 | 1 879 | 2 869 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 374 | 5 154 | 6 309 |
Antal anställda | 12 | 11 | 11 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 014 | 17 354 | 16 225 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 083 | 3 615 | 3 717 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 468 | 3 020 | 2 562 |
Årets resultat (tkr) | 2 206 | 1 879 | 2 869 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 936 | 3 441 | 3 872 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 437 | 1 713 | 2 437 |
Tillgångar (tkr) | 5 374 | 5 154 | 6 309 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 701 | 2 295 | 3 417 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 13 | 13 | 63 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 660 | 2 846 | 2 830 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 374 | 5 154 | 6 309 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 600 | 1 800 | 3 000 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 11 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 585 | 1 578 | 1 475 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.5% | 20.8% | 22.9% |
Soliditet | 50.3% | 44.5% | 54.2% |
Kassalikviditet | 84.4% | 55.4% | 82.5% |
Gourmet Thai Restaurang AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Hevince Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Aktiebolagets verksamhet ska var att bedriva restaurang och catering jämte därmed förenlig verksamhet.